zaterdag 14 januari 2012

Als de kat van huis is dansen de muizen!

Jullie kennen het allemaal wel, vaders en moeders zijn een paar weekjes op vakantie. Dan is het toch zonde dat, dat mooie grote huis daar al die weken helemaal alleen leeg staat? Dat vond ik dus ook! Daar kwam naar mijn idee ook niks van in. Vaders en moeders de deur uit en het feest kon beginnen! Eerst uitnodigingen de deur uit doen! Kom allemaal naar mijn Hippie huisfeest! Dit was natuurlijk niet tegen dovenmansoren gezegd. Vrienden uit alle uithoeken van Nederland kwamen naar MIJN Hippie huisfeest in het altijd zonnige Zuid-Limburg. Oke shiiiiiii uh ik bedoel chips! Ja die moesten er natuurlijk ook komen. Zo’n feest organiseren is niet niks. Ik had het mijzelf al makkelijk gemaakt door te zeggen: “drank neem je zelf maar mee!” Maar ja wat hoort er allemaal bij een Hippie feest? Thee natuurlijk! Uhh,…geurkaarsjes, wierrook! Ik heb ook nog een waterpijp dat kan natuurlijk ook! Er ging van alles door mijn hoofd. Owjeej wat heb ik mij nu weer op mijn hals gehaald! Nou ja gewoon maar beginnen en kijken waar ik bij uitkom. De volgende beelden zeggen dan ook genoeg…….



Met trots kan ik zeggen dat dit feestje zeer geslaagd was! En dat allemaal door mijn eigen organisatie vermogen! Iedereen praat er nu nog met enthousiasme over.

Mijn bevindingen met de wereld van Hippies worden wel steeds duidelijker. Ik kom er achter dat er misschien wel een Hippie in mij schuilt……